Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У ДАБІ Львівщини викрили організацію схеми хабарництва

Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
Фото СБУ
1/3
СБУ викрила корупційні схеми в архітектурно-будівельній галузі Львівщини: за дозвіл на будівництво вимагали хабарі по 500 тис. грн. Про це повідомили 20 серпня Гал-інфо у пресцентрі Управління СБ України у Львівській області.

За оперативною інформацією СБУ, до противоправної діяльності причетна колишня працівниця Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області. Вона, спільно з керівною ланкою ДАБІ, організували схему отримання хабарів.

Жінка виступала посередником у вирішенні питання за надання дозволу про початок виконання будівельних робіт. Такі послуги оцінила у майже $24 тис.

Правоохоронці затримали зловмисницю згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання другої частини хабаря в сумі $20 тис.

Кримінальне провадження розпочато за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину.

Встановлюється причетність всіх посадових осіб Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області до протиправної діяльності. Тривають слідчі дії.

Спецоперацію з викриття зловмисника проводили оперативники УСБУ спільно з слідчими ТУ ДБР під процесуальним керівництвом Львівської обласної прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ