Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Дрогобичі чоловік облив бензином і підпалив співмешканку

2 травня, приблизно о 21:30, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних будинків на вулиці Січових Стрільців у Дрогобичі місцевий житель облив бензином та підпалив свою співмешканку.
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Дрогобицького районного відділу поліції.

Як з'ясували поліцейські, конфлікт між 42-річним чоловіком та його 40-річною співмешканкою виник під час розпивання алкогольних напоїв. Зловмисник облив жінку запальною сумішшю та підпалив. Потерпілу госпіталізували до лікарні. У неї опіки І-ІІІ ступенів.

Зловмисника, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Усі речові докази вилучили.

У зв'язку з цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ