Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У готелі під Львовом п'яний киянин погрожував зброєю

23 березня до поліції надійшло повідомлення від співробітників охорони готелю, розташованого в одному з сіл Львівського району про те, що мешканець поводиться агресивно та погрожує сусідам і персоналу готелю зброєю.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місце події негайно прибули слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №2 Львівського районного управління поліції №2. Правоохоронці негайно припинили правопорушення та затримали зловмисника - 44-річного мешканця Києва. Чоловік у готелі "під мухою" порушував спокій інших мешканців, чіплявся до жінок, нецензурно висловлювався, поводився агресивно та погрожував оточуючим вогнепальною зброєю.

Поліцейські виявили у зловмисника два карабіни "Тигр" та "Вулкан", а в автомобілі - два  металеві ящики з набоями до  вогнепальної  зброї загальною кількістю майже 1,5 тисячі штук.

Зброю та набої вилучили і скерували на експертне дослідження.

Поліцейські затримали зловмисника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

У зв'язку з цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України та ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей, - позбавлення волі на строк до семи років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ