Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Харкові на хабарі затримали керівника одного із управлінь ДФС

У Харкові на хабарі у 500 тисяч гривень затримали керівника одного із управлінь ДФС. Чоловік вимагав гроші від суб’єкта господарської діяльності за безперешкодне здійснення господарської діяльності, пов’язаної з реалізацією безгосподарного майна та майна, що переходить у власність держави. Про це Гал-інфо повідомили у Департаменті захисту економіки Національної поліції України.

{{1}}

Сьогодні, 15 серпня, оперативники Департаменту захисту економіки Національної поліції України спільно з працівниками Головного слідчого управління ГПУ та ДВБ Державної фіскальної служби України затримали посадовця під час отримання грошей на площі біля супермаркету у місті Харкові.

{{2}}

Генеральною прокуратурою України відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

{{3}}

За вказане правопорушення посадовцю загрожує від 5-ти до 10-ти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3-х років, з конфіскацією майна.

Наразі тривають слідчі дії та вирішується питання щодо обрання посадовцю міри запобіжного заходу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ