Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Харкові затримала палія автомобіля військового

Протягом двох діб оперативники встановили особу зловмисника та його місцеперебування.

Поліцейські затримали 18-річного хлопця, який погодився на пропозицію незнайомця за гроші спалити автомобіль військовослужбовця у Харкові.

Про це повідомляє Національна поліція України.

“Повідомлення про пожежу надійшло до поліції 26 липня: невідомий підпалив автівку Range Rover, яка належить військовому. Слідчо-оперативна група поліції знайшла неподалік пляшку з залишками запальної суміші”, - йдеться у повідомленні.

Протягом двох діб оперативники встановили особу зловмисника та його місцеперебування. 

Ним виявився 18-річний житель Харківської області, який у месенджері познайомився з невідомим, котрий запропонував йому "підробіток" - за 40 тисяч грн підпалити автомобіль військового та надав інформацію про автомобіль.

Хлопець погодився, та ввечері 25 липня приїхав на залізничний вокзал Харкова, де знаходився автомобіль. 

Для вчинення злочину він прихопив із собою пляшку бензину, дочекався вечора та підпалив позашляховик. Після чого надіслав “роботодавцю” відео пожежі.

Розпорядитись грошима зловмисник не встиг - поліцейські затримали його.

Слідчі за процесуального керівництва Новобаварської окружної прокуратури Харкова повідомили порушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України - умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу. Санкція статті передбачає позбавлення волі до 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ