Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Криму окупанти мають системні тактичні збої ППО - ISW

В окупованому Криму РФ має системні тактичні збої з російськими системами протиповітряної оборони. Про це свідчить удар українських військових по російській системі ППО поблизу окупованої Євпаторії у Криму 14 вересня.

Про це йдеться в аналітичному звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

“Департамент стратегічних комунікацій Збройних сил України заявив, що українські війська завдали удару по розташуванню російського зенітно-ракетного комплексу поблизу Євпаторії (68 км на північний захід від Севастополя). Джерело, пов'язане з Службою безпеки України, заявило, що СБУ та ВМС України провели "унікальну спецоперацію", яка знищила російську систему С-400 "Тріумф" під Євпаторією. Як повідомляється, українські війська завдали удару по радарах і антенах системи С-400 за допомогою безпілотників, а також завдали удару по пускових комплексах двома крилатими ракетами "Нептун", — зазначається в аналітичному звіті.

При цьому міністерство оборони Росії повідомило, що російські засоби ППО перехопили 11 українських безпілотників над Кримом, але не згадало про жодні українські ракетні удари, відзначили аналітики.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ