Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві сталась стрілянина між сусідами

ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
ГУ НП у Києві
1/4
Стрілянина між сусідами сталась вчора, 24 травня, ввечері на вулиці Михайла Мішина. За фактом травмування учасників конфлікту розпочато два кримінальних провадження. Про це Гал-інфо повідомили у Відділі комунікації Головного управління Національної поліції у місті Києві.

До чергової частини столичної поліції близько 23:00 надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що до її квартири намагаються увірватися невідомі та чути звук, схожий на постріл. На цей момент у помешканні перебувало подружжя і дитина.

На місце події прибула поліція та лікарі. З’ясувалося, що причиною інциденту стала сварка заявниці із матір’ю.

Правоохоронці встановили: конфлікт відбувся між п’ятьма мешканцями будинку. Сусіди вирішили розібратися із родичами знайомої: прийшли до квартири, почали стукати у двері та вистрілили зі зброї. У відповідь на такі дії вийшов цивільний чоловік господарки помешкання, якому зловмисники також пошкодили автомобіль. У результаті виникла сварка, потім – бійка. Зрештою владнати конфлікт чоловіки вирішили за допомогою зброї.

У результаті тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості отримали двоє учасників. 29-річна жінка – вогнепальне поранення грудної клітини справа, а у 35-річного чоловіка – синці і гематоми.

З місця пригоди слідчі вилучили два пістолети та три магазини. Всі вилучені речі направлені на експертизу.

Відтак розпочато два кримінальних провадження: за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 122 (Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Поліція встановлює всі обставини інциденту.

Триває досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ