Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Києві сталась стрілянина: помер чоловік

1/2
Сьогодні, 17 травня, у Печерському районі столиці сталась стрілянина. Подія трапилася вночі біля одного із розважальних закладів на вулиці Великій Васильківській. Поруч із кафе між відвідувачами закладу і перехожими виникла конфліктна ситуація, яка переросла спочатку в бійку, а потім один із учасників інциденту застосував пристрій для відстрілу гумових куль. У результаті один із молодиків отримав тілесні ушкодження, несумісні із життям. Про це Гал-інфо повідомили у Відділі комунікації ГУ НП у місті Києві.

Близько першої години ночі до чергової частини Печерського управління поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Великій Васильківській у дворі будинку чути постріли. За вказаною адресою негайно прибула патрульна поліція та слідчо-оперативна група Печерського управління поліції.

У ході відпрацювання інформації правоохоронці встановили, що чоловік із дружиною, які відпочивали у барі, на вулиці вплуталися в бійку із трьома випадковими перехожими. Після словесної перепалки та побиття 30-річний глава сімейства вихопив пристрій для відстрілу гумових куль і здійснив кілька пострілів у напрямок кривдників.

- Усі троє отримали травми різного ступеню тяжкості. Двоє із поранених молодих чоловіків від госпіталізації відмовилися. А третього учасника сутички з проникаючим пошкодженням грудної клітини доставили до медичного закладу. Після проведення реанімаційних процедур, не приходячи до тями, постраждалий помер, - розповів начальник Печерського управління поліції ГУНП у місті Києві Андрій Дуброва.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Підозрюваного затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Правоохоронці опитали свідків та очевидців вказаного правопорушення, наразі поліція вивчає відеозаписи із камер спостереження, аби встановити вину кожного з учасників хуліганських дій. Досудове розслідування у справі триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ