Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У лісі на Луганщині знайшли арсенал зброї та боєприпасів

1/3
На Луганщині правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів. Артснаряди, освітлювальні міни, гранати, патрони, димові шашки – все це вилучили співробітники поліції у лісі в районі пасіки у селищі Роздольне Старобільського району, - прес-служба Нацполіції України.

Співробітники слідчо-оперативної групи Старобільського відділу поліції разом із СБУ та працівниками ДСНС за інформацією чоловіка виїхали за вказаною адресою та виявили у лісі закопану торбу, в якій і знаходились смертоносні предмети.

З місця знахідки було вилучено: три ПГ-7С, димова шашка, освітлювальна міна СМ11, три артснаряди, 30 УЗРГМ, 8 запалів УДЗ, 40 ВОГ 25, 12 гранат Ф1 без запалу, 19 гранат РГД-5 без запалу, граната РГО без запалу, 7 гранат РГН без запалу, 7,7 тисяч патронів, 28 рейок з патронами 5,45 мм в кожній по 15 патронів, 7 пустих магазинів до кулемету, 3 пустих магазина з АК, 2 магазина 7,62 мм з 30 патронами, 3 магазина з 30 патронами 5,45 мм, постріли РПГ.

Частина смертоносних боєприпасів була вивезена на полігон та знешкоджена працівниками ДСНС. Решта - направлена на дослідження до НДЕКЦ.

Вказаний факт був зареєстрований до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 КК України. Проводиться досудове слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ