Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Луцьку невідомі вчинили розбійних напад на двох активістів

Вчора, 18 лютого, у Луцьку невідомі вчинили розбійних напад на двох активістів. Контроль над цими справами веде керівник волинської поліції Петро Шпига. Про це інформує Гал-інфо із посиланням на Сектор комунікації ГУ НП у Волинській області.

Учора, 18 лютого о 20:10 до поліції звернулась  27-річна мешканка Луцька про те, що в під’їзді будинку на вулиці Потебні за місцем проживання, невідомі особи побили її чоловіка. 

36-річного постраждалого госпіталізували у відділення нейрохірургії. В нього діагностували закриту черепно-мозкову травма, струс головного мозку, розсічення частини голови. Постраждалий є активістом «Самооборони Волині» й очолює місцевий осередок однієї з політичних партій.

Поліцейські з’ясували, що близько 20 години троє осіб, в під’їзді будинку  умисно нанесли йому декілька ударів по голові. Ймовірно, що використовували кастет. Нападники також пошкодили автомобіль «SsangYong» активіста. 

За словами Павла Шпиги, правоохоронці відпрацьовують усі версії причин цього інциденту в тому числі, пов’язанні з громадською діяльністю постраждалого.

«Зокрема, не відкидаємо спробу залякування потерпілого у зв’язку з його громадською діяльністю. На місці злочину поліцейські знайшли ключі від автомобіля, який може належати одному з ймовірних учасників нападу. Знайдено також автомобіль марки «Мерседес». Встановлено особу його власника та доставлено громадянина в Луцький відділ поліції для проведення слідчих дій», - повідомив керівник волинської поліції.

Цього ж вечора, близько 20 години на вулиці Шевченка в Луцьку двоє невідомих чоловіків напали на 32-річного активіста громадської організації «Самооборона Волині», помічника одного із народних депутатів України. Про інцидент поліцію повідомив сам постраждалий.

Він розповів, що нападники ззаду вдарили його кулаком в голову. Тілесних ушкоджень під час нападу завдано не було, за допомогою до медиків потерпілий не звертався.

Постраждалого, з 17 лютого було включено до складу атестаційної комісії, яка оцінює професійні та особисті якості працівників волинської поліції.

«Ми не відкидаємо серед мотивів нападу на громадського активіста його діяльність, пов’язану з включенням до складу атестаційних комісій. Розглядаємо всі версії. Проводимо необхідні заходи, спрямованні на встановлення та затримання осіб причетних до скоєння кримінального правопорушення», - зазначив Петро Шпига.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ