Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У львівському ліцеї відкриють меморіальну таблицю Володимиру Курнату

У Львові на фасаді 18 ліцею, що на вулиці Кульчицької, 18, встановлять меморіальну таблицю учаснику бойових дій Володимиру Курнату, який вчився у цьому навчальному закладі. Сьогодні, 25 липня, виконком Львівської міської ради погодив встановлення таблиці. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.
Володимир Курнат

Володимир Курнат – майор поліції, тривалий час працював у правоохоронних органах. Із початком повномасштабного вторгнення чоловік боронив Україну від російських окупантів у складі 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Меморіальну таблицю встановлять на ліцеї, аби увіковічнити пам’ять про Володимира Курната.

Біографічна довідка Героя

Володимир Курнат (01.10.1972-26.09.2022) Львів’янин.

Навчався у ліцеї №18 Львівської міської ради. Закінчив Національний університет «Львівська політехніка» за спеціальністю «приладобудування».

Майор поліції. Протягом багатьох років працював старшим оперуповноваженим у місті Львові, згодом – керівником карного розшуку Яворівського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області. Після повернення до Львова займав керівні посади у службі карного розшуку. Протягом своєї кар‘єри заохочувався керівництвом 28 разів.

За високі службові досягнення був нагороджений відзнакою «Почесний знак МВС України», медаллю «За сумлінну службу» II та III ступеня, нагрудним знаком «За відзнаку в службі» I та II ступеня.

Із початком повномасштабного вторгнення боронив країну від російських окупантів у складі 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ