Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові 15-річний хлопець побив безпритульну - від отриманих травм жінка померла

Як встановили правоохоронці, 15-річний львів’янин наніс тяжкі тілесні ушкодження жінці без постійного місця проживання в одній із закинутих будівель міста. Про це інформує Відділ комунікації поліції львівської області.

За скоєне підозрюваному загрожує до десяти років позбавлення волі.

19 лютого, близько 11.30, до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла  жінки без ознак життя у закинутій будівлі по вулиці Бойківській у Львові.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та оперативники кримінальної поліції  відділу поліції № 3 Львівського районного управління  поліції, криміналісти, судмедексперт, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу загиблої -  44-річної мешканки Львова, яка не мала постійного місця проживання, натомість, проживала у цій закинутій будівлі.

Тіло загиблої було скеровано на експертизу, під час якої встановлено, що смерть жінки настала внаслідок ударів у голову.

Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції територіального підрозділу поліції спільно з оперативниками Управління карного розшуку поліції Львівщини встановили, що до скоєння злочину причетний неповнолітній місцевий мешканець.

Під час досудового розслідування слідчі територіального підрозділу поліції встановили, що в ніч з 13 на 14 лютого, близько 0.30, зловмисник, перебуваючи у закинутій будівлі, наніс потерпілій численні удари руками і ногами по всьому тілу, а потім схопив дерев’яну ніжку від стільця та продовжив наносити удари по тілу та голові. Від отриманих тілесних ушкоджень безпритульна невдовзі померла.

25 лютого слідчі відділу поліції № 3 Львівського районного управління  поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №3, повідомили неповнолітньому про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого  ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ