Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові 21-річний шахрай торгував підробленими талонами на пальне

Поліцейські викрили 21-річного львів’янина, який торгував підробленими талонами на пальне та видурював гроші у клієнтів інтернет-магазину.

Фото: Поліція Львівщини

Про це передає пресслужба поліції області. 

Правоохоронці встановили, що зловмисник реалізовував підроблені талони на пальне за трохи нижчими цінами ніж на АЗС.

Окрім того, підозрюваний розміщував на одній з популярних торгівельних платформ в Інтернеті оголошення про продаж ігрових приставок та комплектуючих до комп’ютерної техніки за помірними цінами.При цьому він не мав наміру реалізовувати вказані товари, натомість – шляхом маніпуляцій з банківськими рахунками та поштовими відправленнями, привласнював гроші клієнтів, зазначають поліцейські.

Фото: Поліція Львівщини

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили велику кількість підроблених талонів на пальне, комп’ютерну техніку, грошові кошти, виручені від незаконної діяльності, чорнові записи, мобільні та банківські картки, а також інші речові докази.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до восьми років.

Від дій підозрюваного потерпіли мешканці Львівської, Житомирської, Чернігівської, Волинської та Закарпатської областей.

Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють інших осіб, потерпілих внаслідок протиправної діяльності підозрюваного.

Правоохоронці нагадують: якщо ви стали жертвою зловмисника, звертайтесь за номером телефону: 068 447 60 14.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ