Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові чоловік пограбував офіс

17 січня у поліцію надійшло повідомлення про крадіжку з офісу, розташованого на вулиці Головацького у Львові. За словами заявниці, з приміщення були викрадені грошові кошти в українській та іноземній валютах.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2, до розкриття злочину залучили оперативників кримінальної поліції. Правоохоронці встановили, що до вчинення крадіжки причетний 28-річний житель Львова. Він пошкодив замок вхідних дверей і проліз до офісу.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також правоохоронці вилучили у затриманого речові докази його причетності до вчинення крадіжки.

У зв'язку з цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від трьох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ