Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові чоловіка вдарили пляшкою по голові та пограбували

Зловмисник напав на перехожого, та, застосувавши фізичне насильство, заволодів його мобільним телефоном.Відділ комунікації поліції Львівської області. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

30 липня до поліції за допомогою звернувся 29-річний львів’янин. Чоловік повідомив, що близько 21.20 на вулиці Колумба у Львові на нього напав невідомий, завдав йому удару пляшкою по голові, заволодів його мобільним телефоном та втік.

Співробітники карного розшуку Личаківського відділу поліції оперативно встановили особу нападника – ним виявився 33-річний львів’янин, раніше судимий за майнові злочини. Речові докази поліцейські у нього вилучили.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, на Дрогобиччині поліцейські викрили зловмисника, причетного до крадіжки з магазину. Розбивши вікно, він викрав з крамниці грошові кошти в сумі 40 000 гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ