Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові маршрутка влетіла в електроопору: є постраждалі

Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
Фото: ЛМР
1/2
Сьогодні, 18 липня, о 9:53 на просп. Червоної Калини в районі ТЦ «ВАМ» міська маршрутка №41 в’їхала в опору. Усі живі. За оперативною інформацією, станом на 11:00, до медичного закладу доставлено 8 постраждалих: семеро — з ДТП за участю маршрутного автобуса, і одного — з іншого ДТП за участю легкового авто, що теж сталося на Сихові. Про це повідомили у ЛМР.

«Потерпілих доправили до лікарні св. Луки та надають всю необхідну допомогу. Серед них – 76-річна Тетяна, в жінки закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійна рана голови. Також госпіталізований 60-річний чоловік, в нього відкрито черепно-мозкова травма, стан – стабільний.

Ще в однієї пасажирки Ірини – забій тазу. В Ольги – забій гомілково-ступневого суглобу, їй проводять дообстеження у травмпункті, стан стабільний.

У потерпілої Христини – травма правого плеча та стегна, забій грудної клітки. Їй проводять обстеження на КТ», – повідомила керівниця управління охорони здоров’я ЛМР Марта Матюшко.

На місці події працюють усі необхідні служби. Причини ДТП з'ясовують.

Наразі рух в напрямі Сихова перекритий. Тролейбуси №24 тимчасово курсують за зміненим маршрутом: вул. Шота Руставелі – вул. Луганська (кільце) та в зворотному напрямі.

Додамо, маршрут №41 обслуговує приватний перевізник «Фіакр». Автобуси курсують за маршрутом вул. Сихівська – Галицьке перехрестя.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ