Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові менше ніж за місяць виявили 7 крадених мотоциклів

Фото: Патрульна поліція Львівщини
Фото: Патрульна поліція Львівщини
Фото: Патрульна поліція Львівщини
Фото: Патрульна поліція Львівщини
1/2
З 27 липня мотопатруль виніс понад 300 постанов за порушення ПДР. 75 відсотків з них на мотоциклістів, скутеристів та мопедистів. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Львівської області.

Виявили підробку вузлів і агрегатів та три підробки реєстраційних документів.

Також, знайшли 7 викрадених мотоциклів. 6 з них розшукував інтерпол і один викрадений у Львові.

На вулиці Патона через порушення ПДР зупинили 31-річного водія мотоцикла Yamaha FZ6. У львів'янина жодного документа не було. Під час перевірки мотопатрульні встановили, що двоколісний перебуває в розшуку інтерполом, як викрадений в Італії, з 6 травня 2010 року.

Ще один крадений в Італії мотоцикл виявили на вулиці Стрийський на підземній парковці одного із торгових центрів. Номерні знаки на мотоциклі Ducati Monster належали іншому мотоциклу ,а саме  Honda VFR 800.

Перевіривши Vin-код транспортного засобу, мотопатрульні з'ясували, що його розшукує інтерпол з 27 червня 2018 року. 36-річний львів'янин плутався в поясненнях. Документів на мотоцикл у нього не було.

У мотоцикла Honda, який патрульні виявили теж на вулиці Стрийській номерні знаки належали аналогічному двоколісному.  У базі інтерполу цей мотоцикл перебуває в розшуку з 15 лютого 2015 року. Викрали його теж в Італії. Керував ним 39-річний чоловік.

На вулиці Луганській мотопатрульні помітили мотоцикл Suzuki  GSR 600 без номерних знаків. 38-річного водія зупинили. Під час перевірки транспортного засобу також встановити, що і цей мотоцикл крадений в Італії. В міжнародному розшуку він з 18 березня 2013 року.

На проспекті Чорновола виявили ще один викрадений в Італії мотоцикл Honda Hornet. 30-річний водій мотоцикла Ducati Monster вирішив припаркуватися на пішохідному переході біля будівельного супермаркету на вулиці Стрийській. В базі даних мотопатрульні встановили, що інтерпол розшукує його як викрадений в Німеччині 3 липня 2019 року.

Мотоцикл викрадений в Україні, а саме у Львові на вулиці Науковій в 2014 році, патрульні виявили на проспекті Червоної Калини. Двоколісним Motardo M96-250SB керував 30-річний львів'янин.

На місцях працювали слідчо-оперативні групи. Усі транспортні засоби вилучили.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ