Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові на вул. Чупринки патрульні затримали закладчика, ймовірно, наркотиків

Фото Поліція
Фото Поліція
Фото Поліція
Фото Поліція
1/3
Патрульні затримали ймовірного розповсюджувача наркотичних речовин. Про це сьогодні, 19 березня, повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні вночі патрульні поліцейські роти тактико-оперативного реагування, патрулюючи на вулиці Генерала Чупринки звернули увагу на чоловіка, який підозріло себе поводив, фотографував певні місця. Помітивши службовий автомобіль невідомий став нервувати та намагався зникнути з поля зору, однак патрульні зупинили його.

Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у 37-річного громадянина 5 поліетиленових розфасованих згортків із невідомим змістом. Зі слів затриманого, це наркотичний препарат "солі". Також, він розповів патрульним, що вже не вперше займається розповсюдженням наркотичних речовин і сьогодні не виняток.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу Франківського відділу поліції. В присутності понятих, вилучили ці пакети, а також на вулиці Бойчука знайшли ще 5 згортків розкладених ним раніше.

Чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів вчинених повторно) ККУ.нарк

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ