Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові нетверезий порушник ПДР пропонував хабаря патрульним

Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
Фото Патрульна поліція Львівської області
1/2
Сьогодні, близько 3-ї години ночі на вулиці Личаківській екіпаж 3 батальйону зупинив за порушення ПДР водія автомобіля Volkswagen Passat. Про це повідомили 8 вересня Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції львівської області.

26-річний мешканець Львівщини мав ознаки алкосп'яніння. Він погодився пройти перевірку на місці зупинки транспортного засобу. Прилад Drager показав результат 1,32 проміле.

Чоловік побачивши результат, почав пропонувати грошову винагороду за не складання адміністративних матеріалів.

Порушника попередили про кримінальну відповідальність, але це його не зупинило. Він збільшив суму і запропонував її для кожного з екіпажу.

Поліцейські продовжили складати протокол, а чоловік здійснив останню спробу дати неправомірну вигоду, а саме 100 доларів США. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Тепер йому загрожує відповідальність за ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) ККУ.

На порушника склали протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 2 ст. 122

Порушення правил обгону і зустрічного роз’їзду) КУпАП.

Зазначимо, що за 8 місяців цього року на території Львівської області зареєстровано 420 ДТП саме через перебування водія у нетверезому стані, з них 67 ДТП з постраждалими, в яких травмувалось 95 осіб, а також 9 людей загинули.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ