Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові нетверезий водій, без водійського посвідчення в’їхав у кучугуру снігу

Сьогодні вночі патрульні отримали виклик про те, що на перехресті вулиць Героїв УПА та Боберського позашляховик в'їхав в кучугуру снігу. Про це повідомили 16 лютого Гал-інфо у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото Патрульна поліція Львівської області

Негайно приїхавши на місце події, інспектори побачили автомобіль Kia Sorento, який не міг виїхати зі снігової пастки. За кермом був 49-річний львів'янин.

В чоловіка патрульні одразу виявили ознаки алкосп'яніння. Вони запитали, чому він сів нетверезим за кермо, а той відповів:

"Хотів перепаркувати автомобіль".

Виявилося, що чоловік вже позбавлений посвідчення водія Залізничним районним судом міста Львів від березня минулого року. Тоді його притягнули до відповідальності за керування транспортним засобом в нетверезому стані.

З того часу на порушника неодноразово виносили постанови за їзду будучи позбавленим посвідчення водія.

Цього разу, патрульні склали на керманича протокол за ч. 2 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння вдруге за рік) КУпАП.

Також винесли постанови.

Також, патрульні скерували рапорт у відділ поліції для відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 382 (Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили) ККУ.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у  2020 році півтори тисячі водіїв з Львівщини позбулися посвідчень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ