Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові поліцейські припинили діяльність наркопритону

фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
1/2
У Львові правоохоронці викрили 49-річного місцевого мешканця, якого підозрюють у розповсюдженні нарковмісних таблеток та психотропних речовин, а також у тому, що він надавав своє помешкання наркозалежним особам для вживання заборонених засобів.

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Зловмисника викрили співробітники Управління боротьби з наркозлочинністю спільно з оперативниками кримінальної поліції та слідчими Львівського районного управління поліції №1, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 49-річного жителя Львова правоохоронці виявили та вилучили: нарковмісні таблетки, зокрема, медичний метадон, згортки з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, пристрої для вживання наркотичних та психотропних засобів, грошові кошти, отримані від незаконної діяльності, а також інші речові докази.

Власника помешкання затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1, та ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, ч. 1 ст. 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та ч. 1 ст. 321 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей - позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Окрім того, у квартирі поліцейські виявили громадянина, який перебував у розшуку за скоєння крадіжки на території Одеської області. Найближчим часом правоохоронці Львівщини передадуть його одеським колегам.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ