Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові поліція викрила викрадача номерних знаків

У Львові поліцейські викрили зловмисника, який викрадав номерні знаки з автомобілів та вимагав за них викуп - 200 гривень. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі поліції Львівської області.
У Львові поліція викрила викрадача номерних знаків

30 липня оперативники карного розшуку Личаківського відділу поліції під час відпрацювання виявили невідомого, який намагався заховати у парку «Погулянка» автомобільні номерні знаки.

Поліцейські доставили чоловіка у відділ поліції, встановили його особу, вилучили у нього викрадені номерні знаки, після чого з’ясували хто їх власники.

Також правоохоронці встановили, що 28-річний львів’янин, раніше судимий за крадіжки, причетний до викрадення щонайменше п’яти номерних знаків. Він пропонував автовласникам повернути їх за винагороду в сумі 200 гривень, залишаючи записки на лобовому склі машин.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до п’яти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ