Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові пооліцейські затримали "гастролера", причетного до крадіжок

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові пооліцейські затримали "гастролера", причетного до крадіжок та пограбування.

В Залізничний відділ поліції звернулася 24-річна жителька Чернівецької області. Жінка повідомила, що на площі Двірцевій 2 січня близько 10.00 у неї викрали 1000 гривень, 50 євро, банківську картку, паспорт та посвідчення водія, видані на її ім’я. 

Через три дні до правоохоронців надійшла ще одна заява – від 44-річної львів’янки. За словами жінки, у неї було викрадено гаманець, в якому знаходились 500 гривень, 30 доларів США та посвідчення водія.

Поліцейські встановили особу зловмисника - 30-річного жителя міста Добропілля Донецької області. Він затриманий в порядку ст.208 КПК України. Як з’ясувалося, чоловік причетний щонайменше до  десяти крадіжок та пограбування. 

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів за ч.1 ст.185 (крадіжка) та ч.1 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене статтями, - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Проводиться досудове розслідування, триває перевірка щодо причетності зловмисника до інших кримінальних правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ