Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові правоохоронці затримали закарпатця, який протягом ночі вчинив два пограбування

Як повідомили Гал-інфо в відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові правоохоронці затримали закарпатця, який протягом ночі вчинив два пограбування.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

В Залізничний відділ поліції надійшла заява від 47-річного жителя Івано-Франківської області. Він повідомив, що на площі Двірцевій 14 квітня близько другої ночі невідома особа, застосувавши силу, відібрала у нього куртку,в якій знаходилися документи та 800 гривень.

Правоохоронці встановили, що до грабежу причетний 42-річний житель міста Ужгород Закарпатської області. З’ясувалося, зловмисник через чотири години після скоєння цього злочину скоїв ще один. Неподалік залізничного вокзалу він пограбував 30-річного мешканця Пустомитівського району. Заподіявши потерпілому тілесні ушкодження, закарпатець відібрав у нього гроші та сумку з особистими речами.

Зловмисник затриманий в порядку ст..208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Триває досудове розслідування та перевірка на причетність затриманого до інших кримінальних правопорушень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ