Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові приятелі побилися до смерті

У Залізничний відділ поліції 11 листопада на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 26-річного львів’янина, котрий повідомив, що у його квартирі раптово помер його 40-річний знайомий, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Тіло померлого без видимих ознак насильницької смерті було скеровано для проведення судово-медичної експертизи, під час якої лікарі встановили причину смерті. Нею, за висновками медиків, став «набряк, набухання головного мозку, перелом кісток черепа з внутрішніми крововиливами – ушкодження отримані внаслідок удару тупим предметом».

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

«Як встановили поліцейські, до скоєння злочину причетний 39-річний львів’янин, знайомий загиблого. На вулиці між чоловіками виник конфлікт, під час якого зловмисник наніс жертві кілька ударів по голові. Після цього побитий чоловік ще зміг піднятись у квартиру до іншого свого знайомого, де невдовзі помер. тоді власник квартири зателефонував на 102», - повідомив заступник начальника Залізничного відділу поліції підполковник поліції Роман Білик.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ