Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові п'яний чоловік вирішив покататись на катафалку і потрапив у ДТП

У Львові п'яний працівник майстерні вирішив покататись на катафалку клієнта і потрапив у ДТП. Про це Гал-інфо повідомили у Патрульній поліції Львова.

Працівник автосервісу, відремонтувавши автомобіль Mercedes – Benz, який йому привіз на ремонт працівник фірми з надання ритуальних послуг, вирішив прокататися на ньому.

Чоловік запрошував перехожих проїхатися разом з ним. На вулиці Роксоляни,43 він наїхав на бордюр і пошкодив автомобіль. Патрульні проїжджаючи повз помітили цю ситуацію.

Працівник автосервісу ледь стояв на ногах. Перевірка на алкотестері водія встановила - 1.89 проміле. У нього ніколи не було водійського посвідчення. Коли патрульні закінчувати оформляти адмінматеріали – за наїзд на перешкоду, відсутність документів та керування автомобілем у нетверезому стані, почули з скрегіт в автомобілі.

З‘ясувалося, що в салоні лежить два чоловіка, які вирішили покататися разом з працівником автосервісу. Загалом пасажирів було четверо і всі вони між собою знайомі. Власник автомобіля написав заяву про викрадення автомобіля. Тепер, окрім адміністративної відповідальності на водія чекає і кримінальна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ