Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові спіймали зловмисника, який повідомив про "замінування" будинку

Сьогодні на світанку, 21 вересня, приблизно о 5:30, невідомий чоловік повідомив поліцейським про те, що в одному з багатоквартирних будинків на вулиці Зеленій у Львові «закладена бомба».
фото - пресслужба Нацполіції Львівської област

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На місце події прибули спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, співробітники інших служб поліції Львівщини та патрульні поліцейські. 

Правоохоронці обстежили будинок та прилеглу територію - жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 35-річний мешканець будинку. Чоловіка, який перебував у стані алкогольного спяніння, затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального  керівництва Галицької окружної прокуратури відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до шести років.
Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ