Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові спіймали зловмисника, який повідомив про "замінування" потяга

8 січня приблизно о 20:00 до поліції надійшло анонімне повідомлення про замінування потяга сполученням "Дніпро - Івано-Франківськ".
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

На території Кіровоградської області правоохоронці, зокрема спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб, обстежили рухомий склад - жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

Оперативники кримінальної поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 22-річний мешканець Рівненської області та затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від двох до шести років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ