Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові студент вишу причетний до крадіжок з кімнат гуртожитку

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, в Сихівський відділ поліції на початку січня звернувся студент вишу, мешканець одного з гуртожитків. Хлопець повідомив, що, повернувшись з канікул, він виявив відсутність золотих виробів, телевізора та інших особистих речей, які знаходились в кімнаті.

Ще одна заява надійшла від мешканця цього ж гуртожитку, який також повідомив, що впродовж зимових канікул з кімнати зникли його особисті речі, в томі числі ноутбук, мікрохвильова піч та мультиварка.

Працівники сектору кримінальної поліції встановили, що до скоєння злочинів причетний 22-річний уродженець Хмельницької області, студент вишу та мешканець гуртожитку, який тривалий час переховувався від поліції. Він, пошкодивши замки дверей, проник у приміщення та скоїв крадіжки, а згодом усе викрадене здав у ломбард. Речові докази правоохоронці частково вилучили.

Оперативники 9 вересня встановили місцеперебування зловмисника, після чого слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Хмельничанину загрожує від трьох до шести років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Львівщині брат вкрав у сестри 10 тисяч гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ