Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові судитимуть чиновницю Львівської міськради

Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, у Львові судитимуть чиновницю Львівської міськради, підозрювану в службовій недбалості.

Співробітники відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини завершили досудове розслідування та скерували на розгляд суду обвинувальний акт щодо керівника одного із управлінь Львівської міської ради.

Як встановили правоохоронці, у період з 2013 до 2018 років чиновниця застосовувала для розрахунків з окремими орендарями комунальних приміщень орендну ставку нижчу, ніж це передбачено вимогами чинного законодавства. Внаслідок цих неправомірних дій загальний фонд міського бюджету недоотримав коштів на загальну суму більше ніж один мільйон гривень.

На початку травня керівнику управління було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.367 (Службова недбалість) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Досудове розслідування завершене, обвинувальний акт скеровано на розгляд суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ