Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові судитимуть зловмисника, обвинуваченого в замаху на вбивство таксиста

фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області
1/2
У Львові судитимуть 21-річного жителя міста Дрогобич, який у липні у селі Наварія завдав п’ять ударів ножем 32-річному водію таксі, мешканцю міста Львова.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

8 липня приблизно о другій годині ночі до поліції надійшло повідомлення, про те що у селі Наварія виявили пораненого чоловіка.

До розкриття злочину долучилися слідчо-оперативна група, екіпажі сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку, слідчі, кінолог та експерти-криміналісти поліції Львівщини. 

Правоохоронці встановили особу пораненого - 32-річного львів’янина, який працював таксистом. Медики виявили у нього на тілі п’ять ножових поранень, а неподалік від місця скоєння злочину поліцейські розшукали його автомобіль БМВ.

Того ж дня оперативники карного розшуку встановили, що до скоєння злочину причетний пасажир таксі, мешканець Дрогобича. Його розшукали та затримали у Львові.

Слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя і здоров’я особи, поліції Львівщини завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 15 - ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від семи до п’ятнадцяти років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ