Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові та області вночі з вогнепальної зброї розстріляли два автомобілі

Сьогодні, 24 січня вночі в Личаківському районі міста Львова та селі Муроване. Пустомитівського району було розстріляно два автомобілі з вогнепальної зброї. Про це повідомили Варта1.

Близько першої години ночі у Львові в Личаківському районі на вулиці Сковороди 15, було чути постріли.

Про це повідомили повідомили очевидці, користувачі Інтернет-спільноти Варта-1. Невідома особа розстріляла чергою з вогнепальної зброї припаркований автомобіль «LAND ROVER» і втекла з місця події.

З гільз, які виявлено на місці події видно що це калібр 7,62, серії АК. 

Цієї ж ночі, 24 січня о 00:20 в Пустомитівському районі, с. Муроване, на вулиці Будівельна 8 повідомили, що невідомий розстріляв автомобіль марки «ВАЗ 2110», також з вогнепальної  зброї і втік з місця події.

“- Внаслідок пострілів ніхто з людей не постраждав. Мотиви даної події поки що невідомі. До третьої години ночі на місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронцями прийнято всіх заходів для розшуку і нейтралізації суспільно-небезпечного злочинця. Проводяться експертизи. Стосовно пошуку зловмисника ввели спеціальний захід під кодовою назвою «Сирена», який вводяться в дію при надходженні сигналу про появу на території області, міста озброєного злочинця, що становить підвищену суспільну небезпеку.” – про це повідомив кореспонденту Варта -1 голова ГО “Варта 1” Ігор Зінкевич, який прибув на місце події.

За підозрою у скоєнні даних злочунів розшукується автомобіль марки ВАЗ 21104, синього кольору, 2005р.в., номер державної реєстрації ВС0727ВА.

При виявленні даного автомобіля прохання повідомити на номер 102.

Варта1

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ