Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Львові вчинили напад на захід пам'яті Голокосту

Львівська міська рада засуджує інцидент, що трапився у понеділок у приміщенні книгарні «Є» під час публічної лекції про Голокост. Як наголосив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко, місто звернеться до Міністерства внутрішніх справ, СБУ та поліції щодо максимально оперативного та публічного розслідування цього випадку, щоб таке більше не повторювалось, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«В п’ятницю, в суботу, в неділю і в понеділок в нашому місті було багато заходів щодо Голокосту. Всі ми знаємо, що Львів є мультикультурним містом, містом дуже толерантним. Але, на жаль, Львів у понеділок ввечері отримав один такий дуже негативний інцидент. Під час презентації детальнішої розповіді про Голокост у книгарні «Є» на проспекті Свободи невідома людина зайшла і кинула димову шашку. На щастя, ніхто не постраждав. Але цей факт викликає велике обурення і маємо спільно засудити його.

Тому я просив би, щоб ми як місто звернулись до Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Управління поліції з тим, щоб максимально оперативно і публічно розслідувати цей факт, щоб такі речі більше не відбувались», - сказав під час апаратної наради заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ