Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

У Львові вночі троє працівників СІЗО побили колишнього ув'язненого

У Львові вночі троє працівників СІЗО побили колишнього ув'язненого і чинили опір поліцейським. Про це інформує Гал-інфо із посиланням на сторінку Патрульної поліції у Львові у Facebook.

"До патрульних надійшов виклик з вул.Липинського, 60 від працівниці МАФу (мала архітектурна форма, - ред.) – про бійку. Коли патрульні прибули на місце троє осіб били іншого чоловіка. Він намагався захищатися.

На прохання припинити бійку невідомі не реагували, а навпаки нанесли сильний удар постраждалому. Внаслідок цього, він впав і втратив свідомість.

Патрульні втрутилися в епіцентр бійки, однак чоловіків це не зупиняло. Вони зробили спробу нападу на поліцейських. Патрульні задіяли газові балончики та застосували кайданки.

За словами очевидців, потерпілий підійшов до МАФу придбати кави, нападники підійшли і почали його бити.

З‘ясувалося, що побитий два тижня тому вийшов з місць позбавлення волі. Загалом відсидів 25 років. Писати заяву він не захотів. А троє нападників – діючі працівники львівського СІЗО, які схоже упізнали чоловіка. У одного з них вислуга 18 років, а ще одного раніше звільнили з патрульної служби міліції за отримання хабара.

Потерпілого забрала швидка, а хуліганів доставили до відділу поліції, куди викликали Внутрішню безпеку, яка повідомила, що чоловіки звільнені вчорашнім числом. Усі були на підпитку. Один з них не мав, так би мовити, здоров‘я продувати драгер, у решти результати – 1.8 проміле та 0.35 проміле. На чоловіків складено протокол за ст. 173 КУпАП Дрібне хуліганство", - йдеться в повідоменні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ