Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові за підроблення документів засудили директора ПП "Грандбуд"

Йдеться про вирок Залізничного районного суду Львова від 02 липня 2021 року, згідно з яким директора ПП "Грандбуд" було засуджено за ч. 1 ст. 205-1 КК України (підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи).

Як вбачається з судового рішення, обвинувачений при проведенні державної реєстрації змін до відомостей про юридичну особу (в Управлінні державної реєстрації юридичного департаменту Львівської міської ради, що знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Городоцька, 299), у реєстраційних документах, зокрема, вказав місцезнаходження ПП «Грандбуд» за адресою, до якої підприємство жодного відношення  не мало, оскільки за вказаною адресою не знаходилось та фінансово-господарську діяльність не здійснювало.

З вироку також відомо, що 30 квітня 2021 року  під час досудового розслідування між прокурором у кримінальному провадженні та обвинуваченим з іншого боку була укладена угода про визнання винуватості.

Суд ухвалив дану угоду затвердити та призначив обвинуваченому узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 000 (сімнадцять тисяч) гривень.

За даними реєстрів, директором ПП «Грандбуд» (ЄДРПОУ 33419911), що спеціалізується на будівництві житлових і нежитлових будівель, у даний час є Пастернак Олег Петрович (попереднім керівником підприємства вказаний Гуменний Олег Степанович).

11.02.2019 року адреса ПП «Грандбуд»: Львів, Франківський район, вул. Володимира Великого, буд. 4 змінилася на адресу: Чернігівська обл., м. Чернігів, Деснянський район, вул. Пушкіна, буд. 16, оф. 404.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ