Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали керівника відомої будівельної компанії

Керівника львівської-компанії забудовника ПрАТ «Ірокс» Ігоря Микичака затримали у справі про шахрайство при будівництві кількох будинків у Львові. Факт затримання Гал-інфо підтвердили в прес-службі львівської прокуратури.

«Львівською місцевою прокуратурою №1 здійснюється розслідування кримінального провадження за ознаками шахрайства, підробка та зловживання службового становища. На підставі зібраних доказів учора, 11 квітня, було затримано керівника гаражного кооперативу та керівника фірми-забудовника. Зараз вирішується питання про оголошення підозри та обрання запобіжного заходу», – розповів в коментарі ZAXID.NET Роман Сапуцький.

За його словами, Ігорю Микичаку мають сьогодні вручити про підозру у шахрайстві в особливо великих розмірах і обрати запобіжний захід.

Розслідування цієї справи триває від лютого 2018 року. Ігорю Микичаку інкримінують самовільне захоплення земельних ділянок під будівництво, окрім того його звинувачують у залученні коштів під будівництво багатоквартирних будинків без отримання необхідних дозволів.

Роман Сапуцький також уточнив, що прокуратура також перевіряє причетність Ігоря Микичака до інших порушень, пов'язаних із компанією «Ірокс». Йдеться зокрема і про самовільне захоплення земельних ділянок, яке розслідується вже більше чотирьох років.

Нагадаємо, львівська мерія кілька разів публічно закликала мешканців міста не купувати житло у новобудовах ПрАТ «Ірокс», оскільки вони будуються без необхідних дозволів та погоджень – містобудівних умов та обмежень, землевпорядних документів та декларацій про початок будівництва.

Зокрема, у мерії раніше називали три адреси, за якими ця компанія нелегально веде будівництва – вул. Антонича, 1, Шевченка, 418 та Тернопільська, 42.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ