Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові затримали ймовірних викрадачів іноземця

Патрульні наздогнали та зупинили автомобіль, особи з якого, ймовірно, причетні до викрадення людини. Про це повідомили в пресслужбі Поліції Львівщини.
Фото: Поліція Львівщини

Чотирьом мешканцям Львівщини, причетним до вчинення злочину, загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі. 

15 лютого близько 13.40 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від перехожого про те, що на вулиці Липинського у Львові четверо зловмисників напали на чоловіка, побили його, силоміць посадили в автомобіль «Шкода», після чого поїхали у невідомому керунку. 

Чоловік надав правоохоронцям детальну інформацію про транспортний засіб, який використовували зловмисники, і невдовзі екіпаж патрульних поліцейських виявив та зупинив  його на вулиці Городоцькій у Львові.

На місці події працювали  оперативники Управління карного розшуку поліції Львівщини, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1. 

Правоохоронці встановили особи зловмисників – ними виявились мешканці Львівщини віком 19, 39 років та двоє 30-річних. Усі вони затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Також поліцейські встановили особу потерпілого – 32-річного іноземця, який тимчасово проживав у Львові.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ