Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові зловмисник обікрав колишню однокласницю

Викравши банківську картку жінки, чоловік зняв з її рахунку 12 000 гривень, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Сихівський відділ поліції 30 січня надійшла заява від 26-річної львів’янки. Жінка поскаржилася, що знайомий викрав з її банківського рахунку грошові кошти.

Було встановлено, що до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 26-річний львів’янин. Напередодні увечері він разом з дружиною вирішив провідати свою колишню однокласницю, з якою давно не бачились.

«Під час спільної прогулянки потерпіла знімала гроші через банкомат, тож зловмисник запам’ятав пароль, який вона вводила. А коли повернулись до неї додому, викрав банківську картку. Згодом чоловік, скориставшись нею, зняв з рахунку жінки у трьох банкоматах кошти на загальну суму 12 000 гривень – матеріальну допомогу, виплачену державою при народженні дитини», - повідомив заступник начальника Сихівського відділу поліції підполковник поліції Роман Дзюдзь.

Зловмиснику оголошено про підозру у скоєнні злочину за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Статтею передбачене покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ