Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Маріуполі "сплив" схрон бойовика зі викраденою зброєю

Поліція вилучила у Маріуполі схрон бойовика зі зброєю, яка була викрадена з Криму. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області.

"Диверсійний арсенал був виявлений у гаражі в Приморському районі, який належить батьку 29-річного учасника незаконних збройних формувань", - йдеться у повідомленні.

У Маріуполі "сплив" схрон бойовика зі викраденою зброєю

Зазначається, що знайти схованку допомогли вибухотехніки та кінологи. РПГ-18, три автомата з магазинами до них та військове обмундирування були "зашиті" у стелі. Встановлено, що всі автомати - викрадені, два з яких завезені з Криму. Вилучене відправлено на експертизу. Поліцейські встановлюють канал поставки зброї з анексованого півострова.

За фактом вилучення схрону відкрито кримінальне провадження - за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами".

У поліції уточнили, що власник схрону перебуває у полі зору поліцейських близько 5 років. Лише поліцією Донеччини до цього випадку відносно нього відкрито три кримінальні провадження - за вимагання, викрадення зброї та участь в НЗФ.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ