Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У мешканця Сокаля виявили кущі конопель та "канабіс"

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/2
На Львівщині поліцейські викрили зловмисника, який культивував нарковмісні рослини. Про це повідомили 10 серпня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зловмисника, 36-річного жителя міста Сокаль, викрили оперативники Управління боротьби з наркозлочинністю у Львівській області спільно з слідчими відділення поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції в ході проведення спецоперації "Мак".

Під час санкціонованого обшуку в будинку та на присадибній ділянці чоловіка правоохоронці виявили та вилучили різні ємності з висушеною та подрібненою речовиною, схожою на наркотичний засіб «канабіс» вагою більше кілограма, кущі конопель та інші речові докази. Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ