Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Нацгвардії пояснили відведення частини "Азова" з Маріуполя

Частина окремого загону спецпризначення військової частини 3057 "Азов" була передислокована для посилення контролю Азовського узбережжя та недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп на цей напрямок. Про це йдеться у заяві Нацгвардії України щодо виведення спецпідрозділу "Азов" з Маріуполя.

"У зоні АТО проведено планове перегрупування сил та засобів Нацгвардії України. З метою посилення контролю Азовського узбережжя, недопущення проникнення диверсійно-розвідувальних груп частина окремого загону спеціального призначення військової частини 3057 "Азов" була передислокована для виконання завдань на цей напрямок", - зазначили в НГУ.

"Окремий загін спеціального призначення "Азов" військової частини 3057 НГУ продовжує виконувати завдання, передбачені законом України "Про Національну гвардію України", в тому числі і у Запорізькій області.  Кількісний та якісний склад НГУ у Маріуполі не зменшено, що дозволяє підтримувати  обороноздатність міста на високому рівні", - підкреслили у Нацгвардії.

Як відомо, згідно з наказом командування Нацгвардії, полк "Азов" виводять з Маріуполя.

Українська правда 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ