Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У поліції розкрили резонансне пограбування ювелірної крамниці у Львові

Працівники поліції розкрили резонансне пограбування ювелірного магазину у Львові, яке сталося 22 березня. Тоді було із вогнепальної зброї поранено охоронця магазину. Двох злочинців вже затримано. Про це сьогодні, 3 квітня, на прес-конференції повідомив начальник ГУ НП у Львівській області генерал поліції третього рангу Валерій Середа.

За його словами, до цього розбійного нападу причетні двоє чоловіків, віком 35 та 50 років. 

"Обоє раніше судимі за розбійні напади. Затримали їх у суботу, 1 квітня, працівники  ГУ НП у Львівській області. Одного  затримали у  місті Біла Церква, що на Київщині, іншого - у Черкаській області.

Станом на сьогодні нам відомо, що ця група причетна до 4 розбійних нападів в Україні і діяльність цієї груп досить продумана. Ті, що разом працювали, після вчинення злочину роз'їжджались у різні міста України, де проживали спокійно, у тих містах вони ніколи нічого не скоювали, тобто,  працівникам поліції було важко їх знайти", - зазначив Валерій Середа.

Начальник кримінальної поліції ГУ Нацполіції у Львівській області Тарас Сабанюк розповів подробиці цієї справи.

"Ці люди проживали у інших містах, один із них -  у Київській області на нелегальному становищі. Окрім того, він мав документи на абсолютно іншу людину, а його дружина з метою прикриття звернулась у правоохоронні органи із заявою про зникнення її чоловіка", - прокоментував начальник кримінальної поліції.

Як зазначив Тарас Сабанюк, за попередньою інформацією, сума завданих збитків ювелірному магазину становить 200 тис. грн.

"Зараз ще багато роботи, бо треба до кінця довести вину цих злочинців, щоб згодом суд покарав їх в повному обсязі", - наголосив Валерій Середа.

Як писало Гал-інфо, зухвале пограбування ювелірного магазину у Львові на вул. Городоцька, 39, неподалік церкви св. Анни, сталось 22 березня. Тоді зловмисники викрали ювелірні вироби та із вогнепальної зброї поранили охоронця. 

Додамо, що, за словами Валерія Середи, протягом березня на Львівщині сталось 8 розбійних нападів. Працівники поліції вже затримали три злочинні групи, загалом це 6 чоловік. Здебільшого злочинці здійснювали розбійні напади на автозаправках та аптеках. Внаслідок нападів загиблих немає, однак є постраждалі. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ