Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

У Польщі через витік частково перестав працювати нафтопровід "Дружба"

У Польщі було пошкоджено одну з ниток західної ділянки нафтопроводу "Дружба", одна з двох ниток в напрямку Німеччини була відключена.

Про це повідомив польський оператор PERN.

Одна з двох ниток нафтопроводу "Дружба" в напрямку Німеччини була відключена, через витік на ділянці в гміні Ходеч у Польщі. Друга гілка нафтопроводу функціонує без змін.

Аварія сталася увечері 6 серпня. Як зазначили у PERN, життю та здоров'ю місцевих жителів нічого не загрожує. На місці події працюють всі служби PERN, до робіт залучені державна протипожежна служба та добровільна пожежна дружина.

"Служби PERN досягли пошкодженої ділянки однієї з ниток західної ділянки трубопроводу Дружба в гміні Ходеч. Це магістраль, яка транспортує сиру нафту морського видобутку на захід. Наразі тривають ремонтні роботи на нафтопроводі. Очікуваний час відновлення прокачування — ранок вівторка (8 серпня, — ред.)", — йдеться у повідомленні.

У компанії зазначено, що пошкоджений фрагмент вирізано та готується до складання новий. Наступним етапом буде зварювання та контрольні рентгенівські дослідження зварних швів.

Одразу після завершення ремонтних робіт PERN обіцяє розпочати рекультивацію землі, щоб якнайшвидше привести її до початкового стану. Всі роботи проводяться під наглядом природоохоронних служб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ