Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Полтаві затримали реалізатора вогнепальної зброї

1/2
29.10.2018 за процесуального керівництва військової прокуратури Полтавського гарнізону Центрального регіону України слідчим під час збуту вогнепальної зброї викрито та затримано громадянина України 1971 року народження. Про це повідомили у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України.

Затримання проводилось разом із співробітниками слідчого відділу УСБУ в  Полтавській області за фактом зберігання та збуту вогнепальної зброї.

Встановлено, що 22.10.2018 в ході проведення негласних слідчих (розшукових) дій, а саме контрольної закупки, вказаний громадянин збув автоматичний пістолет «Automat pistol duo cal 6,35» - одну шт. за 22,5 тисяч гривень.

29.10.2018 близько 13:30 після повторного продажу вогнепальної зброї, а саме: пістолета ТТ (без магазину) – 1 шт. та пістолета «Браунінг» - 1 шт. за грошові кошти у сумі 42 тисячі гривень, та отримання грошових коштів під контролем правоохоронних органів, зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Зброя та грошові кошти в затриманого вилучені.

Незаконному реалізатору зброї на даний час планується повідомлення про підозру, подача до суду клопотання про обрання запобіжного заходу та арешт майна.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ