Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Радехові чоловік вчинив крадіжку із магазину: його відразу затримали

У вівторок, 21 вересня, приблизно 15.30 у місті Радехів на Львівщині чоловік вчинив крадіжку із магазину і був оперативно затриманий поліцейським.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Повідомляється, що оперативник кримінальної поліції Червоноградського районного відділу поліції під час відпрацювання території обслуговування помітив чоловіка, який вибіг з одного з магазинів по вулиці Львівській. Його намагався наздогнати охоронець торговельного закладу. Правоохоронець відразу зрозумів, у чому справа, і затримав втікача. Виявилося, що він вхопив з прилавка товар і, не розрахувавшись, вибіг на вулицю та намагався втекти.

На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №1 Червоноградського районного відділу поліції. Правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився 25-річний мешканець одного з сіл району, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема, за крадіжки.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі терміном від чотирьох до шести років.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ