Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Славському спіймали 23-річного наркоторговця

У Славському на Львівщині поліцейські взяли під варту 23-річного місцевого мешканця, якого підозрюють у розповсюдженні наркотиків.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно із слідчими відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, зловмисник реалізовував наркотичний засіб «амфетамін» у селищі Славське. варто зауважити, що хлопця вже раніше судили.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні зловмисника правоохоронці виявили речові докази його причетності до протиправної діяльності. Усе вилучили та скерували на експертне дослідження.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України, триває. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Суд обрав для підозрюваного запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ