Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Сокалі викрили двох молодиків причетних до грабежів та вимагання

На Львівщині слідчі повідомили про підозру зловмисникам, причетним до грабежів та вимагання. Максимальне покарання, що загрожує підозрюваним - до семи років позбавлення волі. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що зловмисники – 19-річний житель Сокаля та на рік старший за нього раніше судимий мешканець одного з сіл району, причетні до пограбувань двох мешканців райцентру віком 17 та 20 років. Підозрювані, застосувавши фізичне насильство, двічі заволоділи майном потерпілих, зокрема мобільним телефоном, зарядним пристроєм та іншими речами. При цьому вони вимагали у своїх жертв передати їм грошові кошти у сумі півтори тисячі гривень.

Обом зловмисникам слідчі Сокальського відділення поліції повідомили про підозру в скоєнні злочинів, передбачених ч.2 ст.186 (грабіж) та ч.2 ст.189 (вимагання) КК України. Окрім того, старшому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.126 (побої та мордування) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до семи років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ