Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Сокільниках водійка "Smart" збила велосипедиста

Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
Фото: Поліція Львівської області
1/2
Як повідомляють у Поліції Львівської області, у ДТП на Львівщині травмований велосипедист – поліцейські встановлюють обставини подій.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 15.40 на автодорозі «Львів-Пустомити» у селі Сокільники Львівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водійка автомобіля Smart Cabrio, 22-річна місцева мешканка, здійснила зіткнення з електровелосипедом, яким керував 41-річний житель одного з сіл району. Внаслідок ДТП чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

«Від початку року за участі велосипедистів сталося 119 дорожньо-транспортних пригод. З цієї кількості – 100 ДТП з потерпілими, у яких 10 осіб загинули та 102 були травмовані. Поліція Львівщини закликає – неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, будьте уважними, не перевищуйте швидкості, акуратно маневруйте та постійно слідкуйте за дорожньою обстановкою. Бережіть життя та здоров’я – своє та оточуючих», – зазначають у поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ