Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Старосамбірському районі поліція вилучила трактор і нечіповані колоди ялиці

Поліцейські у Старосамбірському районі вилучили нечіповані колоди ялиці. Також вилучено трактор, яким їх транспортували. За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження.
Фото: Поліція Львівської області

27 липня під час відпрацювання території співробітники Старосамбірського відділення поліції виявили в одному з сіл району, поблизу лісопильні, чоловіка, який трактором транспортував нечіповані колоди дерев породи «ялиця». Про це Гал-інфо повідомили в ГУ НП Львівщини.

На місці події працювала слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції. Правоохоронці встановили особу чоловіка – ним виявився 37-річний місцевий мешканець.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Поліцейські вилучили 12 колод та трактор, яким їх транспортували. Проводиться досудове розслідування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ