Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

За розбійний напад на киянку молодику загрожує до 12 років ув'язнення

У столиці затримали молодика за розбійний напад на киянку. Кілька днів знадобилося правоохоронцям, аби розкрити зухвалий злочин. Поліцейські встановили та затримали молодика, який побив і обікрав 47-річну жительку Деснянського району. Про це Гал-інфо повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

Подія сталася тиждень тому. До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення лікаря про госпіталізацію місцевої мешканки. Медиків викликав син жінки, побачивши її побитою.

Правоохоронцям постраждалаа розповіла, що її вдома побив хлопець, із яким вона познайомилися кілька годин тому дорогою до ветеринарної клініки. Молодий чоловік запропонував жінці піднести сумку із котом. Вона погодилася, а після візиту до ветзакладу запросила знайомого до себе. Там молодик вирішив продовжити спілкування за бокалом вина, за яким пішов у магазин. Проте замість відпочинку хлопець побив та забрав у неї телефон, планшет і гроші.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. У ході слідчо-оперативних заходів оперативники встановили та затримали 24-річного уродженця Броварів, який дев’ять років провів за ґратами за вчинення грабежів і розбоїв.

Незважаючи на всі його спроби довести свою непричетність до розбійного нападу, зокрема розповідав про алібі: мовляв, у момент злочину перебував в іншому місці, поліція зібрала достатньо доказів, аби оголосити йому про підозру. Більше того - потерпіла впізнала свого кривдника.

Зараз чоловік знаходиться під вартою. За дані дії йому загрожує до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ